Gotlands plattsättning AB

Plattsättning Slite

Plattsättning Slite

Välkommen till Gotlands Plattsättning AB när du i Slite önskar hjälp med plattsättning! Vi är specialister på badrum och golv i diverse utföranden, vi arbetar med material så som kakel och klinkers, epoxi samt natursten. Vårt främsta fokus är nöjda kunder, vilket vi uppnår genom högkvalitativa arbeten och förstklassig service. Vi strävar efter att göra dina visioner och önskemål till verklighet, oavsett vad du anlitar oss för.

Har du frågor eller funderingar eller önskar du ha en offert? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Plattsättning Slite

Vilka vi är

Gotlands Plattsättning AB grundades 2022 och har sedan dess arbetat aktivt inom golv och badrum i bland annat Slite. Som företag är vi auktoriserade genom GVK, vilket innebär att vi har det som krävs för att arbeta enligt de regler som finns. Det ger dig som kund extra trygghet.

Vad vi gör

Vi specialiserar vi oss på att förverkliga dina drömmar om vackra och funktionella ytor. Vi är experter på badrum och golv och erbjuder omfattande tjänster inom plattsättning och badrumsrenovering. Våra skickliga hantverkare tar hand om allt från start till slut.

VÅRA TJÄNSTER

Plattsättning

Med vår skicklighet och erfarenhet skapar vi vackra och hållbara ytor genom kvalitativ plattsättning. Oavsett om det är kakel, klinkers, epoxi eller natursten, är vi dedikerade till att leverera högkvalitativt arbete och överträffa dina förväntningar. Givetvis tar vi till oss dina önskemål för att anpassa arbetet efter dessa, på så sätt får du det resultat som du önskar. Låt oss hjälpa dig i Slite med plattsättning!

Badrumsrenovering

Tack vare lång erfarenhet och omfattande kunskaper är vi din självklara partner för badrumsrenoveringar. Vi förvandlar dina utrymmen till funktionella och estetiskt tilltalande områden. Vårt fokus ligger på att leverera kvalitetsresultat i både våta och torra miljöer. Med vårt engagerade team tar vi hand om allt, från start till slut.

Gotlands Plattsättning AB

HANTVERKSGATAN 9, 622 54 Romakloster
076-031 46 07
Plattsättning Slite